Retourneren en Klachten


Retourneren
Kijk in onze algemene voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Wilt u een product bij ons retourneren? Dit kan binnen 14 dagen na uw aankoop. Neem dan contact op via info@niksfashion.nl. U bent niet verplicht om een reden op te geven. U vindt onderaan de website het Retour formulier. Dit graag zo volledig mogelijk invullen. U heeft dan 14 dagen de tijd om uw aankoop retour te sturen.
Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden, mits het artikel bij ons retour is.
Indien u een artikel wilt retourneren naar onze webwinkel, zullen deze kosten voor uw eigen rekening zijn. De kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Voor de exacte tarieven raadpleeg de website van uw vervoerder. Niks Fashion is niet aansprakelijk voor de retourzending. wij adviseren u dan ook om aangetekend te verzenden.

Heeft u een bestelling met meerdere items en wilt u 1 item hiervan retourneren dan is Niks Fashion niet verplicht om de gehele verzendkosten te vergoeden.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. U kunt uw klacht bij ons eerst kenbaar maken door te mailen naar info@niksfashion.nl Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om uw geschil te melden. Dit kan via het ODR platform van de Europese commissie via ec.europa.eu/consumers/odr