Algemene voorwaarden


Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Kiest u voor de optie verzenden, dan worden de verzendkosten er automatisch bijgeteld.
Kiest u voor de optie ophalen, dan maken wij graag een afspraak met u.

Identiteit van de ondernemer:
Niks Fashion
Telefoonnummer: 0612689145
E-mailadres: info@niksfashion.nl
KvK-nummer: 69095078
Btw-identificatienummer: NL002230050B87

Het aanbod
1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
2. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet. Niks Fashion kan niet garanderen dat de getoonde kleuren in onze webwinkel exact overeenkomen met de kleuren van de producten. Dit omdat de kleur weergave afhankelijk is van de beeldschermkwaliteit. Lees daarom de omschrijving bij het artikel. 
3. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

Retourneren
Mocht u ontevreden zijn over uw aankoop, dan heeft u het recht deze binnen 8 dagen na aankoop zonder reden van opgave aan ons te retourneren. De artikelen dienen ongebruikt geretourneerd te worden. 
Wilt u een product retourneren? Laat dit ons via info@niksfashion.nl weten.

Verwerkingstijd/verzendkosten
Wij begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Wij doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wij houden ons aan een verwerkingstermijn van 3 werkdagen. Wij wachten tot de betaling rond is en deze bij ons op de rekening staat. Daarna worden de bestellingen afgeleverd voor verzending. Verzending duurt meestal één à twee werkdagen. Per mail brengen wij u op de hoogte wanneer de bestelling verwerkt en afgeleverd is voor verzending, maar ook als er bijvoorbeeld onverhoopt vertragingen optreden. Heeft u vragen over de status van uw bestelling, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren de volgende verzendkosten binnen Nederland voor pakketten van 0 tot 23 kg. : € 5,50
Voor bestellingen vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten gratis.
Wilt u uw bestellingen ophalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij maken graag een afspraak met u.

Op alle overeenkomsten van Niks Fashion is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Heeft u vragen of klachten over onze artikelen of uw bestelling, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden of indien nodig proberen tot een oplossing te komen.